Misioni AFPRA vazhdon…!

AFPRA vazhdon misionin e saj në mbështetje të punonjësve të shërbimeve të MZSH-së me dhurimin e 32-të kësaj rradhe në Bashkinë Bulqizë.

Anëtarë të AFPRA por edhe kolegë të shërbimit të MZSH-së Bashkia Tiranë të cilët ju bashkuan grupit vullnetarisht, pas dorëzimit të pajisjeve diskutuan për problematikat e përbashkëta si dhe raste të ndryshme që kanë pasur, dhe më pas në terren, shkëmbyen eksperiencën në teknika të ndryshme të përdorimit të pompës zjarrfikëse.

Falë mbështetjes së pa kursyer nga shoqata simotër VAFFFA Austri dhe miqve të AFPRA në Suedi dhe Finlandë është bërë e mundur mbërritja e një sasie tjetër pajisjesh të cilat do të shpërndahen si gjithmonë në koordinim me DPMZSH me përparësi ato stacione ku ka nevojë më urgjente.

AFPRA nxit organet përgjegjëse të kujdesen për punonjësit dhe këtë shërbim shumë jetik për shoqërinë.

AFPRA.