Kuçova një nga bashkëpunëtorët e AFPRA-s!

Një premtim i dhënë për shërbimin e MZSH-së Kuçovë u realizua këtë herë me dhurimin e një pajisje hidraulike për aksidentet rrugore. Pajisja e mundësuar nga shërbimet homologe suedeze me pak përkushtim dhe punën e palodhur të efektivit të këtij stacioni, shumë shpejt do të jetë në gjëndje pune gati për tu përballur me situatat e vështira.

Është impresionuese përpjekja e jashtëzakonshme e drejtuesve dhe e të gjithë këtij shërbimi në këtë stacion për mirëmbajtjen e kontrollin në çdo moment të teknikës për të ruajtur gatishmërinë e tyre.

AFPRA.