Me ekipin e MZSH-së në Bazën Ajrore Kuçovë 2020. main image

Me ekipin e MZSH-së në Bazën Ajrore Kuçovë 2020.

Me miqtë e bashkëpunëtorët tanë të Bazës Ajrore në Kuçovë me rastin e vizitës së përfaqësisë së AFPRA-s ku ndamë eksperiencat si dhe kontributin e vyer të Organizatës Austriake VAFFFA  dhe shërbimit MZSH-së të ndërmarjes "BillerudsKorsnäs" në Gävle të Suedisë me pajisjet për ekipin e MZSH-së.